Palvelut ja hinnasto

Palvelut
Henkilöauto
Pakettiauto
Käsinpesu
25 €
30 €
Sisältää täydellisen maalipinnan kuivauksen, ikkunoiden pesun sekä ovenvälien kuivauksen.
Käsinpesu ja pikavahaus
30 €
40 €
Antaa maalipinnalle kiiltoa seuraavaan pesuun asti.
Käsinpesu ja perusvahaus
95 €
115 €
Kestää auton pinnassa noin 3-4kk.
Käsinpesu ja kovavahaus
135 €
155 €
Kestää auton pinnassa kokonaisen vuoden ja suojaa maalipintaa perusvahaa paremmin
Palvelut
Hinta
Moottorinpesu
40 €
Moottorinpesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla, harvinaisemmissa tapauksissa auto ei välttämättä lähde heti moottorin kastuttua käymään.
Käsinpesu ja sisäpuhdistus
50 € -100 €
Hinta määräytyy sen mukaan, mitä autolle tehdään ja kuinka likainen se on. Muistathan tyhjentää auton tavaroista tuodessasi sen sisäpuhdistukseen, emme voi ottaa vastuuta autoon jätetyistä tavaroista, koska joudumme niitä siirtämään ja ne saattavat kastua tai joutua imuriin. Huomaathan, että koirankarvojen yms. poisto nostaa hintaa ylemmäs.
Käsinpesu ja sisäpesu
120 € – 180 €
Sisältää kokosisäpuhdistuksen sekä penkkien ja/tai sisäverhoilujen pesun. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka likainen auto on ja mitä sisältä pestään. Muistathan tyhjentää auton tavaroista tuodessasi sen sisäpuhdistukseen, emme voi ottaa vastuuta autoon jätetyistä tavaroista, koska joudumme niitä siirtämään ja ne saattavat kastua tai joutua imuriin.  Huomaathan, että koirankarvojen yms. poisto nostaa hintaa ylemmäs.
Kokokiillotus
150 € – 300 €
Sisältää käsinpesun ja perusvahauksen. Hinta määräytyy auton värin ja koon sekä maalipinnan kunnon mukaan.
Kestopinnoite
300 €
Alk 400 €
Käytössämme on Lacroen kestopinnoite, joka on kustannustehokas tapa suojata autosi pinta moneksi vuodeksi. Peseminen helpottuu,  kun lika ja suola ei pinty ja säilytät autosi arvoa pidempään. Pinnoitteeseen pääset tutustumaan tästä: http://www.autopuhdistuskarppanen.fi/wp-content/uploads/2014/12/lacroe.pdf
Maalipinnan paikkamaalaus
Konepelti alk. 120€
Tarkoitettu pääasiassa kiveniskemien korjaukseen, mutta voidaan soveltaa myös pienien naarmujen peittämiseen. Työ tehdään ruiskulla ja täyttävillä maaleilla eli lopputulos on todella huomaamaton. Hinta määräytyy sen mukaan, paljonko maalattavaa on, konepelti alkaen 120 euroa. Tarkan hinnan saat tietää etukäteen tulemalla näyttämään autoa meille, puhelimitse pystymme antamaan vain arvion. Tervetuloa!

 

Meiltä onnistuvat myös hajunpoistot eli ionisoinnit sekä nahkapenkkien käsittelyt. Otamme vastaan kaikenlaisia kulkuneuvoja, joten kysy tarjous myös moottoripyöräsi, asuntoautosi tai vaikkapa veneesi ehostuksesta!

Katso yhteystiedot -välilehdeltä Sinulle sopivin toimipisteemme ja varaa aikasi soittamalla tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@fixteam.info