Autoliikkeille

Laatua ja luottamusta

Autoliikkeen arki on hektistä ja henkilöstöllä on monia palapelin palasia pöydällään päivän aikana. Liikkeestä myytävät autot ovat liikkuvia käyntikorttejanne ja sen näköisinä niiden tulee liikenteeseen lähteä. Ajoneuvojen fiksaus on tärkeä ja mahdollistava osa autokauppaa. Ehkä teillä on asiakkaillenne myös huoltopalveluja, joita voidaan täydentää laadukkailla puhdistuspalveluilla.

Teidänkin liikkeenne henkilöstön on saatava keskittyä olennaiseen eli omaan työhönsä. Meidän tiimillä on vuosien kokemus erilaisten autoliikkeiden arjen pyörittämisestä ja pystymme helpottamaan teidänkin arkeanne hoitamalla ajoneuvojen fiksauksen itsenäisesti ja ammattitaidolla.  Tiedämme, että aikatauluista on tärkeä pitää kiinni ja meidän tiimi organisoikin tottuneesti työt tärkeysjärjestykseen kiireenkin keskellä. Meidän porukalta saatte myös joka päivä aitoa ja ystävällistä palvelua sekä ongelmanratkaisua teidän hyväksenne.  

Erottaudumme alallamme ylivoimaisena työpaikkana. Panostamme tiimiimme paljon ja pidämme huolta yrityskulttuuristamme, jotta kaikilla olisi meillä hyvä olla. Se hyvä fiilis ja tiimiläisten sitoutuminen yritykseemme näkyy teille asiakkaana ylivoimaisen hyvänä asiakaspalveluna sekä työnlaatuna. Olemmekin yksi Suomen parhaista työpaikoista vuoden 2019 Great Place To Work -listalla.

Olemme Luotettava kumppani -sertifioituja ja halutessanne lähetämme nähtäväksi Luotettava kumppani -raportin, josta näette, että meillä on vastuuvakuutukset ja työeläkemaksu- sekä veroasiat kunnossa. On hyvä muistaa, että tämä ei ole alallamme itsestäänselvyys ja toivoisimme myös b2b-liiketoiminnassa tuettavan yhteiskuntavastuullista toimintaa.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme:

Soita Heikille 050 352 1097 tai laita mailia Niinalle niina@fixtiimi.fi

Olemme aina avoimia uusille kuvioille! Nähdään!