Kestopinnoitteet

Miksi asennuttaa kestopinnoite?

1. Kestopinnoite helpottaa auton ylläpitopesua, lika ei pääse pinttymään auton pintaan eikä näin myöskään kuluta pintaa aiheuttamalla esim. korroosiota.

2. Autoa ei tarvitse vahata. Kestopinnoite ei kulu vahojen tapaan pesussa pois vaan sitä kuluttaa ainoastaan mekaaninen kulutus: esimerkiksi harjapesu ja kiveniskemät. Kestopinnoitteen kesto riippuu siis paljon ajokilometreistä ja siitä, ajetaanko enemmän asfaltilla vai hiekkatiellä.

3. Auton myyntiarvo ja siisti ulkonäkö säilyy huomattavasti paremmin kestopinnoitteen ansiosta. Kestopinnoite syventää auton väriä ja lisää kiiltoa.

4. Suosittelemme kestopinnoitetta erityisesti uuteen tai uudehkoon autoon, sillä pinnoite on asennettava mahdollisimman täydelliseen maalipintaan hyödyn maksimoimiseksi. Käytetyssä autossa hintaan tulee lisäksi pohjatyöt eli maalipinnan kiillotustyö ennen pinnoitteen asentamista. Pohjatyöt ovat henkilöautoissa hintahaitarissa 150-350 euroa, osaamme kertoa juuri sinun autosi pohjatyölaajuuden ja -hinnan nähtyämme autosi.

vaihtoehtomme AUTOLLESI:

Onyx Coating Hybrid Ceramic Spray

Kesto 1 vuosi

Hinta alk. henkilöauto 190€ (+mahdolliset pohjatyöt)

UUTTA!
Ruiskutettava nanokeraaminen pinnoite, joka asettuu pintaan heti. Tämä mahdollistaa sen, että työ saadaan suoritettua nopeasti ja saat autosi jo muutamassa tunnissa pinnoitettuna takaisin. Hybrid Ceramic Sprayn voi laittaa myös jo hieman kuluneeseen pintaan eli pohjatyöt eivät ole välttämättömiä tämän kestopinnoitteen kanssa.

KochChemie Ceramic Allround

Kesto 2-3 vuotta

Vuosittaisella ylläpitopesulla kolmen vuoden takuu (leimakortti)

Hinta alk. henkilöauto 350€ (+mahdolliset pohjatyöt)

Auto meillä 1-2 vuorokautta riippuen pohjatöiden määrästä, kerromme yksilöllisen suunnitelmamme autosi nähtyämme.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure

Kesto 3-4 vuotta (keskimääräisellä autonkäytöllä)

Hinta alk. henkilöauto 490€ (+mahdolliset pohjatyöt)

Auto meillä 1-2 vuorokautta riippuen pohjatöiden määrästä, kerromme yksilöllisen suunnitelmamme autosi nähtyämme.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo

Kesto jopa 5 vuotta (keskimääräisellä auton käytöllä)

Hinta alk. henkilöauto 650€ (+mahdolliset pohjatyöt)

Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.


Auto meillä 1-2 vuorokautta riippuen pohjatöiden määrästä, kerromme yksilöllisen suunnitelmamme autosi nähtyämme.

Vanteiden ja ikkunoiden pinnoitus

Ikkunoiden pinnoitus Korrek Pro TFC Glass Coat alkaen 100e (riippuen lasipintojen määrästä)

Vanteet voidaan pinnoittaa samalla pinnoitteella, jonka valitset muuhunkin autoon. Hinta alkaen 100e riippuen pinnoitetaanko vanteet auton alla ulkopuolelta vai irtovanteet myös sisäpuolelta ja paljonko on pinnoja sekä pinta-alaa.

Hoito-ohje kestopinnoituksen jälkeen

1. Älä pese autoa yhteen viikkoon käsittelyn jälkeen. Viikon jälkeen suositeltava pesumäärä on 1-2 kertaa kuukaudessa tai harvemmin.

2. Pese autoa käsin tai käy harjattomissa konepesuissa. Harjapesu aiheuttaa mekaanista kulutusta auton pintaan eli se kuluttaa pinnoitetta pois ja voi aiheuttaa naarmuja.

3. Suosittelemme huoltopesua 1-2 kertaa vuodessa meillä tai muulla ammattilaisella, jolloin auto pestään pinnoitteelle tarkoitetuilla aineilla. Tämä tehostaa hydrofobista efektiä eli maalipinnan helmeilyä, joka saattaa ajan myötä heikentyä, kun pinnoitteen huokoset tukkeutuvat. Huoltopesu avaa huokoset ja helmeilyefekti palautuu. Meillä huoltopesu 50€.

4. Pesun jälkeen auton kuivaaminen on tärkeä työvaihe: vesijohtovedessä on kalkkia ja pisaroiden jäädessä kuivumaan auton pintaan, kalkki voi syöpyä lujastikin kiinni jättäen valkoisia rinkuloita, jotka on hankala poistaa (myös pinnoittamattomaan pintaan).