Kestopinnoitteet

Miksi asennuttaa kestopinnoite? 

Kestopinnoite helpottaa auton ylläpitopesua, sillä lika ei pääse pinttymään auton pintaan. Autoa ei tarvitse vahata. Kestopinnoite ei kulu vahojen tapaan pesussa pois vaan sitä kuluttaa ainoastaan mekaaninen kulutus: esimerkiksi harjapesu ja kiveniskemät. Kestopinnoitteen kesto riippuu siis paljon ajokilometreistä ja siitä, ajetaanko enemmän asfaltilla vai hiekkatiellä. Auton myyntiarvo ja siisti ulkonäkö säilyy huomattavasti paremmin kestopinnoitteen ansiosta. Suosittelemme kestopinnoitetta erityisesti uuteen tai uudehkoon autoon, sillä pinnoite on asennettava mahdollisimman täydelliseen maalipintaan hyödyn maksimoimiseksi. Käytetyssä autossa hintaan tulee lisäksi pohjatyöt eli maalipinnan kiillotustyö ennen pinnoitteen asentamista.

Miten homma tapahtuu?

Varaa käsittelyyn aikaa vuorokausi eli auton tulisi olla meidän hallissa yön yli. Mahdollisen kiillotuksen jälkeen autoon asennetaan kestopinnoite vaikuttamaan. Autoa ei saa ajaa ulos kahteentoista tuntiin käsittelyn jälkeen.  

Hoito-ohjeet käsittelyn jälkeen: 

Älä pese autoa yhteen viikkoon käsittelyn jälkeen. Viikon jälkeen voit pestä autoa niin usein kuin haluat. Pese autoa käsin tai käy harjattomissa konepesuissa. Harjapesu aiheuttaa mekaanista kulutusta auton pintaan eli se kuluttaa pinnoitetta pois ja voi aiheuttaa naarmuja. Suosittelemme huoltopesua kerran vuodessa meillä, jolloin auto pestään pinnoitteelle tarkoitetuilla aineilla. Tämä boostaa hydrofobista efektiä eli maalipinnan helmeilyä, mikä saattaa ajan myötä heikentyä, kun pinnoitteen huokoset tukkeutuvat. Huoltopesu avaa huokoset ja helmeilyefekti palautuu. Saat meiltä mukaan erillisen pinnoitteen hoito-ohjeen pinnoitteen asennuksen yhteydessä.

KochChemien kolmen vuoden pinnoitteessa on kolmen vuoden takuu, joka edellyttää vuosittaista ylläpitopesua pinnoitteelle tarkoitetuilla aineilla. Ylläpitopesu meillä 80€. Korrekin kestopinneitteissa suositellaan myös ylläpitopesua 40€ kerran vuodessa, jotta pinnoitteen mahdollisesti tukkeutuneet huokoset saadaan auki.

Pinnoitteiden asennushinnat:

Korrek Nanoseal 4K

Sopii auton kaikille pinnoille, myös muoville ja teipille.

Muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan, jjoka hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä. Antaa lisäsuojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Kesto keskimääräisellä auton käytöllä 1-2 vuotta.

 

Alk. 230€ (+pohjatyöt eli kiillotus tarvittaessa)

 

Koch Chemie 1K-Nano

Muodostaa erittäin sileän, peilimäisen pinnan, joka kestää kemikaaleja, UV-säteilyä ja hankausta. 

Antaa maaleille syvän sävyn.

Kesto 1 vuosi, mutta annamme 3v takuun autoille, jotka käytetään meillä välikäsittelyissä vuosittain. Välikäsittelyn hinta 80€

Alk. 350€ (+pohjatyöt eli kiillotus tarvittaessa)

Korrek Cure 

Uuden sukupolven elastomeeripinnoite, voi käsitellä lähes kaikki auton pinnat. 

Antaa suojaa äärimmäisen kestävällä ja kiiltävällä tavalla. Kiilto, hydrofobisuus ja kulutuksen kesto markkinoiden huippuluokkaa.

Kesto keskimääräisellä auton käytöllä jopa yli 5 vuotta.

Alk. 590€ (+pohjatyöt eli kiillotus tarvittaessa)

Korrek kestopinnoite – tarkemmat tiedot löydät esitteestä: Korrek kestopinnoitteet

KochChemie kestopinnoite – tarkemmat tiedot löydät esitteestä: KochChemie 1K-Nano kestopinnoite