Kestopinnoitteet

KORREK Pro Ceramic TFC™ kestopinnoitteet
Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. Uusi Korrek Pro Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita. Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus.
www.korrek.fi
KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo
Uudella Evolla paksumpi keraaminen pinnoite! Kesto keskimääräisellä autonkäytöllä on jopa 5 vuotta. Hinta alk. 790€ (+mahdolliset pohjatyöt). Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa. Evon lian ja veden hylkiminen on saatu vietyä uudelle tasolle. Sen helpompi puhdistettavuus suojaa auton pintaa tehokkaammin kuin mikään aikaisempi pinnoitteemme on kyennyt tekemään.
Korrek Evo esite
Previous
Next

Miksi asennuttaa kestopinnoite? 

Kestopinnoite helpottaa auton ylläpitopesua, sillä lika ei pääse pinttymään auton pintaan. Autoa ei tarvitse vahata. Kestopinnoite ei kulu vahojen tapaan pesussa pois vaan sitä kuluttaa ainoastaan mekaaninen kulutus: esimerkiksi harjapesu ja kiveniskemät. Kestopinnoitteen kesto riippuu siis paljon ajokilometreistä ja siitä, ajetaanko enemmän asfaltilla vai hiekkatiellä. Auton myyntiarvo ja siisti ulkonäkö säilyy huomattavasti paremmin kestopinnoitteen ansiosta. Suosittelemme kestopinnoitetta erityisesti uuteen tai uudehkoon autoon, sillä pinnoite on asennettava mahdollisimman täydelliseen maalipintaan hyödyn maksimoimiseksi. Käytetyssä autossa hintaan tulee lisäksi pohjatyöt eli maalipinnan kiillotustyö ennen pinnoitteen asentamista.

Miten homma tapahtuu?

Kestopinnoitteen asennus kestää kokonaisuudessaan jopa kaksi vuorokautta, sillä auton pesun jälkeen auton täytyy kuivua täydellisesti, yleensä annamme kuivua yön yli. Seuraavana päivänä pinnoituksen asennus, jonka jälkeen auton on oltava sisätiloissa vielä 12h.

Hoito-ohjeet käsittelyn jälkeen: 

Älä pese autoa yhteen viikkoon käsittelyn jälkeen. Viikon jälkeen voit pestä autoa niin usein kuin haluat. Pese autoa käsin tai käy harjattomissa konepesuissa. Harjapesu aiheuttaa mekaanista kulutusta auton pintaan eli se kuluttaa pinnoitetta pois ja voi aiheuttaa naarmuja. Suosittelemme huoltopesua kerran vuodessa meillä tai muulla ammattilaisella, jolloin auto pestään pinnoitteelle tarkoitetuilla aineilla. Tämä tehostaa hydrofobista efektiä eli maalipinnan helmeilyä, mikä saattaa ajan myötä heikentyä, kun pinnoitteen huokoset tukkeutuvat. Huoltopesu avaa huokoset ja helmeilyefekti palautuu. Saat meiltä mukaan erillisen pinnoitteen hoito-ohjeen pinnoitteen asennuksen yhteydessä.