Sisäpinnat

Kevytsisäpuhdistus

Sisältää auton sisätilojen imuroinnin ja muoviosien puhdistuksen. Takakonttiin ei kosketa. Aikaa työhön menee noin 20min.

Työn hinta 27€

Kokosisäpuhdistus

Sisältää koko auton perusteellisen imuroinnin, muoviosien ja ilmastointiaukkojen paineilmapuhdistuksen sekä kiiltokäsittelyn ja ikkunoiden pesun. Ovenvälit puhdistetaan perusteellisesti, jos auto on pesty sisäpuhdistuksen yhteydessä päältä. Aikaa työhön menee auton kunnosta riippuen 45-90min

Lopullinen hinta määräytyy auton sisätilojen koon ja likaisuuden perusteella. Koirankarvat ja muu vaikeasti lähtevä lika poistetaan lisäveloituksella tuntityönä 40€ / h.

Muistathan tyhjentää autosi suuremmista tavaroista ennen sisäpesuun tuomista.

Riippuen auton likaisuudesta40€-80€

Kokosisäpesu

Sisältää kokosisäpuhdistuksen lisäksi auton verhoiluiden ja penkkien märkäpesun. Ensisijaisesti pidämme auton yön yli meillä kuivumassa, asiakas voi ottaa auton vain omalla vastuullaan kuivumaan kotiin. Auto on kuivattava hyvin, jotta säästytään homehaitoilta ja työn lopputuloksen näkee vasta, kun auton verhoilut ovat kuivuneet.

Lopullinen hinta määräytyy auton koon ja likaisuuden perusteella. Vaaleat penkit joudumme usein pesemään ainakin kahteen kertaan täydellisen lopputuloksen saamiseksi eli esimerkiksi tämä nostaa työn hintaa. Koirankarvat ja muu vaikeasti lähtevä lika poistetaan lisäveloituksella tuntityönä 40€ / h.

Muistathan tyhjentää autosi suuremmista tavaroista ennen sisäpesuun tuomista.

Riippuen auton likaisuudesta100€-200€

Penkkien käsittely

Sisältää penkkien perusteellisen puhdistuksen  sekä nahanhoitokäsittelyn tai nahka-/kangaspenkkien pinnoitekäsittelyn. Käsittelyt suojaavat penkin pintaa värikulumilta ja lian pinttymiseltä, pidentää penkin käyttöikää sekä antaa auton sisätiloille miellyttävän uuden tuoksun.

Nahkapenkkien hoitokäsittely40€
Nahka-/kangaspenkkien pinnoitekäsittelyalk. 100€

Hajunpoisto

Hajunpoisto suoritetaan asettamalla auton sisätiloihin ionisointilaite, joka imee autosta kaiken hapen pois tappaen bakteerit ja vieden pahat hajut mukanaan. Mikäli haju on lähtöisin verhoilussa olevasta tahrasta tai vaikkapa verhoiluun pinttyneestä tupakansavusta, kannattaa ennen hajunpoistoa ehdottomasti tehdä kokosisäpesu. Muuten hajut nousevat uudelleen jonkin ajan kuluttua verhoiluista auton sisäilmaan.

Työn hinta60€