Ulkopinnat

Käsinpesu

Meillä autot pestään aina käsin pesukintaalla ja näin säästetään auton maalipinta naarmuuntumiselta. Käytämme tarvittaessa autoshampoon lisäksi pinttyneen lian poistamiseksi liuotinta ja vannehappoa. Kerrothan autossasi mahdollisesti olevista virheistä, joita tulisi varoa. Emme voi ottaa vastuuta, jos auton osat tai maalipinta ei kestä painepesua. Käsinpesu sisältää pesun lisäksi auton perusteellisen kuivauksen, ovikarmien kuivauksen sekä ikkunoiden päältäpesun. Kovalla pakkasella suihkautamme lukkoihin lukkosulaa.

Henkilöauto25€
Pakettiauto35€

Huom! Meillä pestään kaikenlaiset ajoneuvot aina matkailuautoista moottoripyöriin

Moottoripesu

Suoritamme pyydettäessä ajoneuvojen moottorinpesut, mutta asiakkaan omalla vastuulla. On aina pieni mahdollisuus siihen, että auto ei lähde heti moottorin kastuttua käymään tai jokin osa ei kestä kastumista ja hajoaa. Noudatamme aina erityistä varovaisuutta moottorinpesuissa ja kerromme asiakkaalle, jos meidän mielestämme moottoria ei kannata pestä.

Pesun hinta40€

Pikavahaus

Pikavaha antaa käsinpesun päätteeksi autollesi kiiltoa seuraavaan pesuun asti. Pikavaha levitetään kuivauksen yhteydessä, eikä vie yhtään enempää aikaa käsinpesun lisäksi.

Henkilöauto5€
Pakettiauto15€

Perusvahaus

Perusvaha antaa auton maalipinnalle kiiltoa ja suojaa. Vaha kestää auton pinnassa noin 3-4 kuukautta. Työ sisältää käsinpesun, jossa poistetaan myös pinttymät ja asfalttipiki, jotta vaha saadaan asennettua puhtaaseen maalipintaan.

Huomaathan, että kovin naarmuiseen ja mattapintaiseen maalipintaan vahaus ei tuo toivottua lopputulosta eli tällaisessa tapauksessa suosittelemme maalipinnan kiillotusta ennen vahausta. Työhön kannattaa varata aikaa noin 1,5h.

Henkilöauto70€
Pakettiauto100€

Kovavahaus

Kovahaus on perusvahausta tehokkaampi tapa suojata auton maalipinta Suomen vaativilta keliolosuhteilta. Naarmuilta mikään vaha ei suojaa, mutta lian pinttyminen vähenee huomattavasti ja auton ylläpitopesu on helppoa ja vaivatonta. Kovahaus antaa myös kiiltoa auton maalipinnalle ja kestää noin vuoden ajan riippuen ajokilometreistä ja pesutavasta sekä pesujen määrästä. Työ sisältää käsinpesun, jossa poistetaan myös pinttymät ja asfalttipiki, jotta vaha saadaan asennettua puhtaaseen maalipintaan.

Huomaathan, että kovin naarmuiseen ja mattapintaiseen maalipintaan vahaus ei tuo toivottua lopputulosta eli tällaisessa tapauksessa suosittelemme maalipinnan kiillotusta ennen vahausta. Työhön kannattaa varata aikaa noin 3h.

Henkilöauto120€
Pakettiauto (riippuen koosta)150€-200€

Maalipinnan kiillotus

Sisältää auton maalipinnan koneellisen kiillotuksen ja perusvahauksen. Tällä työllä kaivamme vanhemmankin auton maalipinnasta uuden pinnan esiin. Hinta määräytyy auton koon sekä maalipinnan värin ja kunnon mukaan. Halutessasi tarkan tarjouksen, käy näyttämässä autoa jollakin toimipisteistämme ajanvarauksen yhteydessä tai laita kuvia autostasi sähköpostiimme.

Riippuen auton koosta100€-300€

Kiveniskemien ruiskumaalikorjaus

Työ suoritetaan Smart Chip -tekniikkaa ja aineita käyttäen ja ruiskumaalitekniikalla täyttävillä maaleilla saadaan aikaan todella tasainen lopputulos. Ruiskumaalitekniikka soveltuu ainoastaan kiveniskujen ja pienimpien naarmujen täyttämiseen eli suurempien naarmujen, ruostepaikkausten ja maalilohkeamien kanssa suosittelemme kääntymään automaalaamon puoleen. Hinta määräytyy kiveniskujen koon ja määrän perusteella. Pyydä tarjous käymällä Lielahden Vehon toimipisteellämme maalarin juttusilla autosi kanssa tai laittamalla kuvia kiveniskuista sähköpostiin.  

Alkaen100€

 

Korrek kestopinnoitteet

Olemme valikoineet pinnoitemerkiksi Korrekin, koska se on täysin suomalaista kehitystyötä suomalaisiin tarpeisiin. Korrekin kestopinnoitteet kestävät hyvin Suomen haastavia keliolosuhteita ja niistä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto: yhden, kolmen tai viiden vuoden kesto. Korrek ei myöskään vaadi ylläpitopinnoitteita, kuten monet muut merkit, joten ylimääräisiä kuluja ei enää pinnoitteen asentamisen jälkeen tule.

Lue lisää täältä.