Ulkopinnat

Henkilöauto käsinpesu, päältäpesu
Kätevästä nettiajanvarauksesta voit katsoa milloin vain juuri sinulle sopivan ajan!

Ajanvaraus toimii myös toimipisteiden puhelinnumeroista sekä sähköpostilla. 

Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin!

YHTEYSTIEDOT

_________________________

Käsinpesu

Meillä autot pestään aina käsin pesukintaalla ja näin säästetään auton maalipinta naarmuuntumiselta. Käytämme tarvittaessa autoshampoon lisäksi pinttyneen lian poistamiseksi liuotinta ja vannehappoa. 

Käsinpesu sisältää pesun lisäksi auton perusteellisen kuivauksen, ovikarmien kuivauksen sekä ikkunoiden päältäpesun. Kovalla pakkasella suihkautamme lukkoihin lukkosulaa.

Kerrothan autossasi mahdollisesti olevista virheistä, joita tulisi varoa kuten maalilohkeamat. Emme voi valitettavasti ottaa vastuuta, jos auton osat tai maalipinta eivät kestä painepesua.

Henkilöauto28€
Pakettiauto38€

Moottoripesu

Suoritamme pyydettäessä ajoneuvojen moottorinpesut, mutta asiakkaan omalla vastuulla. On aina pieni mahdollisuus siihen, että auto ei lähde heti moottorin kastuttua käymään tai jokin osa ei kestä kastumista ja hajoaa. Noudatamme aina erityistä varovaisuutta moottorinpesuissa ja kerromme asiakkaalle, jos meidän mielestämme moottoria ei kannata pestä.

Pesun hinta40€

Pikavahaus

Pikavaha antaa käsinpesun päätteeksi autollesi kiiltoa seuraavaan pesuun asti. Pikavaha levitetään kuivauksen yhteydessä, eikä vie yhtään enempää aikaa käsinpesun lisäksi.

Henkilöauto5€
Pakettiauto15€

Perusvahaus

Perusvaha antaa auton maalipinnalle kiiltoa ja suojaa. Vaha kestää auton pinnassa noin 3-4 kuukautta. Työ sisältää käsinpesun, jossa poistetaan myös pinttymät ja asfalttipiki, jotta vaha saadaan asennettua puhtaaseen maalipintaan.

Huomaathan, että kovin naarmuiseen ja mattapintaiseen maalipintaan vahaus ei tuo toivottua lopputulosta eli tällaisessa tapauksessa suosittelemme maalipinnan kiillotusta ennen vahausta. Työhön kannattaa varata aikaa noin 1,5h.

Henkilöauto70€
Pakettiauto100€

Kovavahaus

Kovahaus on perusvahausta tehokkaampi tapa suojata auton maalipinta Suomen vaativilta keliolosuhteilta. Naarmuilta mikään vaha ei suojaa, mutta lian pinttyminen vähenee huomattavasti ja auton ylläpitopesu on helppoa ja vaivatonta. Kovahaus antaa myös kiiltoa auton maalipinnalle ja kestää noin vuoden ajan riippuen ajokilometreistä ja pesutavasta sekä pesujen määrästä. Työ sisältää käsinpesun, jossa poistetaan myös pinttymät ja asfalttipiki, jotta vaha saadaan asennettua puhtaaseen maalipintaan.

Huomaathan, että kovin naarmuiseen ja mattapintaiseen maalipintaan vahaus ei tuo toivottua lopputulosta eli tällaisessa tapauksessa suosittelemme maalipinnan kiillotusta ennen vahausta. Työhön kannattaa varata aikaa noin 3h.

Henkilöauto130€
Pakettiauto (riippuen koosta)150€-250€
waxaddict kovavaha

uutta! premiumkovavahaus

Täysin uusi premiumtason palvelu! Premium kovavahauksessa käytämme käsintehtyä Waxaddictin Kudos -kovavahaa. Tämä vaha sisältää vain täysin luonnollisia ainesosia, kuten mehiläisvahaa. Kudos sisältää myös keraamisia ainesosia ja toiminnallisuudessa on siksi paljon samaa kuin kestopinnoitteissa.

Vahaa levittäessä ja pois pyyhittäessä noudatamme tarkkoja kuivumisaikoja optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä kovavaha antaa intensiivisen kiillon ja syventää auton maalipinnan väriä sekä muodostaa äärimmäisen vettä ja likaa hylkivän pinnan. Samaan aikaan samettinen ja kova pinta suojaa autosi maalipintaa tehokkaasti 9-12kk ajan. Erityisesti Suomen haastavissa talviolosuhteissa maalipinta on kannattavaa suojata suolalta ja pinttymiltä.

Työ sisältää käsinpesun, jossa poistetaan myös pinttymät ja asfalttipiki, jotta vaha saadaan asennettua puhtaaseen maalipintaan. Työhön kannattaa varata aikaa 3 tuntia. Huomaathan, että kovin naarmuiseen ja mattapintaiseen maalipintaan vahaus ei tuo toivottua lopputulosta eli tällaisessa tapauksessa suosittelemme maalipinnan kiillotusta ennen vahausta.

Hinta henkilöautolle 160€

Maalipinnan kiillotus

Sisältää auton maalipinnan koneellisen kiillotuksen ja perusvahauksen. Tällä työllä kaivamme vanhemmankin auton maalipinnasta uuden pinnan esiin. Hinta määräytyy auton koon sekä maalipinnan värin ja kunnon mukaan. Halutessasi tarkan tarjouksen, käy näyttämässä autoa jollakin toimipisteistämme ajanvarauksen yhteydessä tai laita kuvia autostasi sähköpostiimme.

Riippuen auton koosta100€-300€

Kiveniskemien korjausmaalaus

Työ suoritetaan Smart Chip -tekniikkaa ja aineita käyttäen täyttävillä maaleilla saadaan aikaan todella tasainen lopputulos. Tekniikka soveltuu ainoastaan kiveniskujen ja pienimpien naarmujen täyttämiseen eli suurempien naarmujen, ruostepaikkausten ja maalilohkeamien kanssa suosittelemme kääntymään automaalaamon puoleen. Hinta määräytyy kiveniskujen koon ja määrän perusteella. Pyydä tarjous käymällä autosi kanssa toimipisteessämme tai laittamalla kuvia kiveniskuista sähköpostiin.  

Alkaen 100€

KERAAMISET kestopinnoitteet

Olemme valikoineet kestopinnoitteita palvelulistallemme jokaiseen tarpeeseen.

Korrek Pro on suomalaista tuotekehitystä suomalaiseen tarpeeseen.

Koch Chemie on saksalainen tuotemerkki, jonka tuotteita käytämme myös muussa työssämme paljon ja merkki on todettu laadukkaaksi.

KESTOPINNOITTEISTA LÖYDÄT LISÄÄ TIETOA TÄÄLTÄ.